Verkooptraining

Leadgeneratie

Verkooptraining

Ervaart u in de praktijk bijvoorbeeld wel eens dat:

  • Het maken van de juiste klik of het op gang krijgen van een gesprek bij bepaalde klanten, bijzonder lastig is?
  • u de neiging heeft te snel over uw product of dienst te beginnen en u aan het eind van het gesprek eigenlijk niet écht weet wat de klant nou wil?
  • u aan het eind toch niet voldoende concreet heeft wat de vervolgafspraken zijn of er achter komt dat het een leuk gesprek was maar dat u de koopsignalen mogelijk heeft laten liggen ?

Hoe goed uw resultaten als verkoper ook zijn, er zijn achteraf altijd situaties waarvan u kan denken: “goed kan altijd beter”.

Wij hebben onze jarenlange verkoopervaring gebruikt om een training te ontwikkelen waarin elke verkoper de mogelijkheid krijgt om:

  • Inzicht te vergaren in eigen kwaliteiten en valkuilen
  • Verkoopvaardigheden verder te optimaliseren
  • Praktische handvatten mee te krijgen om terug in de praktijk het optimale verkopenresultaat te kunnen neerzetten.

Wij bieden deze training aan als Plenaire Training voor een salesteam/verkoopteam binnen hetzelfde bedrijf of als Open Verkooptraining met salesmedewerkers van diverse soorten bedrijven.

Bij de Plenaire Training is de training zo ingericht dat naast aandacht voor de verkoopvaardigheden, er een vertaling wordt gemaakt naar uw eigen specifieke dienst of product. Daardoor krijgt u aan het eind van de training uw eigen succesvolle specifieke handvatten mee.

De Open Verkooptraining biedt aandacht aan verkoopvaardigheden die voor elke branche/diensten en/of producten toepasbaar zijn. De deelnemers komen uit diverse soorten bedrijven waardoor er van elkaar geleerd kan worden en men ziet dat het verkopen van een dienst of product wezenlijk niet van elkaar verschilt. Het gaat om de vaardigheden die worden gebruikt.

Door de flexibiliteit in beide trainingen is deze zowel bestemd voor beginnende verkopers die aan een goede basis willen werken als voor senior verkopers die zaken willen opfrissen en de puntjes op de i willen zetten. Door een goede inventarisatie aan het begin van de training wordt er voor gezorgd dat het niveau en de inhoud aansluit bij de individuele ervaringen en leerdoelen.

Specifieke Behoefte

Wij kunnen ook in uw specifieke trainingsbehoefte voorzien, onderstaande trainingen kunnen op maat gemaakt aangeboden worden:

  • Telefoontraining
  • Coaching on the job
  • Training on the job 

PS Sales Support
Van Elmptstraat 16
5e etage
9723 ZL GroningenWebsite door Takeo