Testen & Trainen

Leadgeneratie

Sales Indicator

“Je bent zo goed als de mensen die bij je werken”

Inderdaad, een open deur. Maar als we het over de resultaten uit uw verkoopinspanningen hebben, raakt het wel meteen de kern van de zaak. Immers, wat maakt een buitendienstman of -vrouw tot een goede verkoper? En hoe wordt hij of zij een betere verkoper?

P&S Sales Support heeft een aantal snelle en vooral efficiënte tests om erachter te komen hoe goed ‘goed’ is. Een belangrijke test is de P&S Sales Support Sales Indicator. Deze test meet onder meer competitiegerichtheid, zelfvertrouwen, initiatief, overredingskracht en commerciële gedrevenheid. Daarnaast testen we ook op specifieke verkoopvaardigheden zoals het sluiten van een deal. De Sales Indicator test van P&S Sales Support wordt behalve voor medewerkers die al enige tijd operationeel zijn, ook vaak ingezet als onderdeel van een sollicitatieprocedure.

Onze Sales Indicator test is een ondersteunend middel om meer zicht te krijgen op de gedragingen en capaciteiten van uw medewerker(s). Op basis van de testuitslag zorgen we natuurlijk voor een gedegen en overzichtelijk rapport en een advies op maat.
 

PS Sales Support
Van Elmptstraat 16
5e etage
9723 ZL GroningenWebsite door Takeo