Telemarketing

Leadgeneratie

Lead Generation

Misschien wel de meest ultieme vorm van sales support: het maken van kwalitatief hoogwaardige bezoekafspraken met prospects voor uw buitendienstmensen.

Uw buitendienstmedewerkers kunnen zich volledig concentreren op de daadwerkelijke sales terwijl de callcenter agents van Hello Company het voorbereidende – zeg maar ondersteunende – werk doen. Snel, efficiënt, tijdsbesparend en met als belangrijkste resultaat een hoger rendement op de sales. Kortom, leadgeneratie via telemarketing zorgt voor een hoge mate van continuïteit.

Bij Hello Company kennen we vele vormen van telemarketing: vast of flexibel, op projectbasis voor korte of langere tijd of een geheel eigen, dedicated belteam dat specifiek op uw bedrijf, product of dienst getraind is. Direct na de start van uw project ontvangt u nieuwe leads en bezoekafspraken via de mail. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring realiseren wij hoge succespercentages!

hello company

P&S Salessupport heeft voor telemarketing Hello Company overgenomen.

  

Waarom PS Sales Support?

Hello Company heeft ruime ervaring met het afnemen van Klanttevredenheidsonderzoeken. We werken met een aantal vaste agents die we regelmatig inzetten om de klanttevredenheid voor onze klanten te meten.

Het actief werken aan uw klanttevredenheid zorgt voor een positieve indruk op uw bestaande klanten. Deze zullen hierdoor trouw aan u blijven en eerder geneigd zijn u aan te bevelen bij anderen. Een prachtige bijdrage aan de groei van uw bedrijf!
 

PS Sales Support
Van Elmptstraat 16
5e etage
9723 ZL GroningenWebsite door Takeo