Sales Talent

Leadgeneratie

Werving & Selectie

P&S Sales Support is gespecialiseerd in het werven en selecteren van goed commercieel personeel. Onze ervaring leert dat het vinden van goede commerciële mensen die ook nog eens moeten passen binnen uw bedrijf een vak op zich is. Natuurlijk roept een kandidaat dat hij of zij goed kan verkopen en dat deze baan hem of haar op het lijf geschreven is, maar in hoeverre is dat echt zo? Vaak is het lastig in te schatten voor interviewers die niet dagelijks dit soort gesprekken voeren met kandidaten. Waarom kan P&S Sales Support dit dan wel…? Niet alleen onze intuïtie en instinct wat we in de afgelopen 20 jaar hebben ontwikkeld zijn doorslaggevend, ook worden wij ondersteund door onze sales testen die de competenties van de kandidaten in kaart brengen. Deze twee zaken gecombineerd met een juiste inventarisatie van uw bedrijf en wensen, levert ú de perfecte kandidaat op.

Jarenlange Sales Ervaring
Doordat wij al ruim 20 jaar dagelijks te maken hebben met heel veel verschillende soorten commerciële mensen (verkopers, accountmanagers, adviseurs, binnendienst medewerkers, etc.) en wij deze tevens trainen en coachen, kun je wel zeggen dat we goed in staat zijn om voor u het kaf van het koren te scheiden. Met andere woorden: u krijgt de beste commerciële man/vrouw voor uw bedrijf! Maar hoe doen wij dat…? Op de “HELLO” manier:

  • Hulpvaardig
  • Efficiënt & Energiek
  • Luisteren
  • Loyaal
  • Oplossingsgericht

Hulpvaardig
Wij weten als geen ander dat zonder goede sales mensen het een flinke uitdaging is om in deze tijd nieuwe klanten binnen te halen en te behouden. Daarom is P&S Sales SupportHulpvaardig om u te helpen aan de juiste sales mensen te komen. Dat gaat overigens verder dan alleen het werven en selecteren, wij denken ook mee met uw salesbeleid.

Efficiënt & Energiek
Klaar met het zoeken naar de juiste persoon? Te veel tijd en geld kwijt aan personeelsadvertenties? Doe het Efficiënt en laat P&S Sales Support het voor u verzorgen. Omdat wij van aanpakken weten krijgt uw salesafdeling er een Energieke verkoper bij die uw sales naar een hoger niveau tilt.

Luisteren
In de sales draait alles om het goed Luisteren en onderzoeken wat de klant precies wil en belangrijk vindt. Daar trainen wij onze klanten dagelijks op en uiteraard geven wij van P&S Sales Support daarin het goede voorbeeld door goed naar uw wensen en filosofie te Luisteren. Zodat we u te allen tijde een goede oplossing kunnen bieden.

Loyaal
Iedereen werkt graag met Loyale mensen, mensen die zich altijd voor 100% geven en die niet bij de eerste de beste tegenslag het bijltje erbij neergooien. Loyaal zijn wij van P&S Sales Support aan onze klanten, en loyaliteit verwachten wij van de kandidaten die wij bemiddelen.

Oplossingsgericht
Oplossingsgericht…. dat hoort u vast vaker…. Aangezien u de vorige punten van de P&S Sales Support manier heeft gelezen, weet u waarom wij echt Oplossingsgericht werken. Wij zijn Hulpvaardig, Efficiënt en Energiek, Luisteren is er met de paplepel ingegoten en Loyaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben voor u dé Oplossing!
 

PS Sales Support
Van Elmptstraat 16
5e etage
9723 ZL GroningenWebsite door Takeo