Debiteurenbeheer

Leadgeneratie

Debiteurenbeheer

Goed debiteurenbeheer is een discipline dat bij veel bedrijven helaas een ondergeschoven kindje is. Het wordt vaak als lastig en moeilijk ervaren om actief klanten te verzoeken op tijd de facturen te betalen of om een al reeds ontstane betalingsachterstand op korte termijn te verhelpen. P&S Salessupport kan deze werkzaamheden voor u oppakken, zodat u zicht kunt richten op uw core business en de zaken kunt doen waar u goed in bent. Wij doen dit zonder tussenkomst van een incassobureau en zorgen ervoor dat een klant met een achterstand niet gelijk een exit wordt. Sterker nog, deze betaald uw factuur en blijft nog jarenlang uw diensten en producten afnemen.

Onze aanpak kunt u als pakket of modulair afnemen.
  

Facturatie

Wij kunnen een simpel maar effectief systeem inzetten voor uw facturatie. Dit systeem maakt de facturen op en zorgt ervoor dat deze altijd op tijd én foutloos verstuurd worden. De eerste factuur is meestal niet het probleem. De opvolging wanneer er niet tijdig betaald wordt is dat vaak wel.
Wanneer de betalingstermijn van een factuur verlopen is, dan zal ons systeem automatisch een herinnering naar de betreffende klant sturen. Dit gebeurd ook met de tweede herinnering en de eventuele aanmaningen, er vanuit gaande dat wanneer wij de facturatie doen er nauwelijks aanmaningen meer nodig zullen zijn.

Telefonisch contact

Uit uw naam zullen wij uw klanten die niet op tijd betaald hebben telefonisch benaderen om op een vriendelijke doch adequate manier te bespreken dat er betaald moet worden. Vaak merken wij dat klanten er begrip voor hebben als er gebeld wordt en dat er dan binnen 5 werkdagen betaald wordt. In veel gevallen worden de volgende facturen dan ook op tijd of binnen 30 dagen betaald. Wij zijn reeds jarenlang gespecialiseerd in telefonisch klantcontact en zijn daarom goed in staat om tijdens zo’n call ook extra omzet te generen.

Training van uw eigen debiteurenafdeling

Mocht u zelf werknemers in dienst hebben die u debiteurenbeheer wilt laten doen, of wanneer u al medewerkers heeft die zich hier mee bezig houden; Wij kunnen uw medewerkers trainen en coachen zodat dat het nabellen van klanten niet meer uitgesteld gaat worden en men niet meer bang is om met uw klanten in gesprek te gaan over het niet tijdig betalen van de facturen. Uiteraard kijken wij dan ook naar het facturatieproces want als het aan de voorkant goed geregeld is hoeft men minder achter openstaande facturen aan te gaan.

Uw winst

  • U krijgt sneller uw geld
  • Geen langlopende processen bij incassobureaus
  • Uw relatie met uw klant blijft in stand
  • Betere cashflow
  • U kunt zich richten op uw core bussiness
  • P&S kan een eventuele call ook omzetten in extra omzet 

PS Sales Support
Van Elmptstraat 16
5e etage
9723 ZL GroningenWebsite door Takeo